Εταιρεία

/
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοι είμαστε

"1964"

Ο ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ξεκίνησε να λειτουργεί το μια μικρή βιοτεχνία μέσα στην πόλη των Τρικάλων καλύπτοντας τη μεγάλη ζήτηση που υπήρχε τότε σε τσιμεντόλιθους.

"1974"


Μετακομίζει σε ιδιόκτητο χώρο στο Δέλτα Λαρίσης και με τους δυο εταίρους του επεκτείνουν την εταιρία κατασκευάζοντας και άλλα προϊόντα τσιμέντου όπως τσιμεντοσωλήνες ,σωλήνες οχετών και καμινάδες.

"2001"

Η εταιρία περνάει στην δεύτερη γενιά και η ΜΠΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συνεχίζει στο ίδιο μέρος την δραστηριότητα επεκτείνοντας τον μηχανολογικό εξοπλισμό.Το μέρος δεν επαρκεί για την αυξανόμενη παραγωγή και η ανάγκη μετεγκατάστασης είναι απαραίτητη καθώς η εταιρία βρίσκονταν μέσα στον πολεοδομικό ιστό της πόλης και υπήρχαν περιβαλλοντικές δεσμεύσεις.

"2006"

Γίνεται μετεγκατάσταση στο 8ο ΧΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ -ΛΑΡΙΣΑΣ σε ιδιόκτητο χώρο 30000τμ. Και ιδρύεται η εταιρία ΜΠΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ από την ίδια και τον σύζυγο της Γεώργιο Παπούλια.
Mε πλήρη αυτοματοποιημένη παραγωγική διαδικασία στοχεύει στην ποιότητα των προιόντων τα οποία παράγει.
Απευθύνεται σε τεχνικές εταιρίες ,κατασκευαστικές εταιρίες ,εταιρίες δημοσίου καθώς και σε ιδιώτες.
Προμηθεύει με προιόντα τσιμέντου όπως τσιμεντοσωλήνες, φρεάτια, κράσπεδα πεζοδρομίου και κήπου,σωλήνες οχετών,πλάκες ΔΕΗ, ιστους φωτισμού και ειδικές προκατασκευές έργα :

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ,ΥΔΡΕΥΣΗΣ,ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ,ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ,ΤΗΛΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

"2015"

 Η εταιρία λειτουργεί πιστοποιημένο εργαστήριο δοκιμών και τα προιόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τα σχετικά ευρωπαικά πρότυπα.
Η εταιρία διαθέτει σύστημα διαχείρησης ποιότητας και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και CE.
Η παραγωγή των προιόντων γίνεται με ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση πιστοποιημένων πρώτων υλών.

"2020"

Ένταξη της εταιρίας σε δύο αναπτυξιακά προγράμματα.

ΣΤΟΧΟΙ

 Η πολιτική βιωσιμότητα της εταιρίας αναθεωρείται συνεχώς και συμπληρώνεται για την βελτίωση των πρακτικών και των διαδικασιών.
Οι στόχοι βιωσιμότητας υποστηρίζονται από τις αλληλοεξαρτώμενες πολιτικές μας για την υγεία ,την ασφάλεια ,την ποιότητα ,το περιβαλλον και την δεοντολογία.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ ΑΕ, ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ, ΕΡΤΕΚΑ ΑΕ, ΑΡΧΙΤΕΧ SA, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ, ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ, ΔΕΥΑΤ, ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΙΔΙΩΤΕΣ και ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε μηχανήματα και εξοπλισμό για να παράγει νέα προιόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς του κλάδου.

Η συνεργασία με μεγάλες τεχνικές εταιρίες του κατασκευαστικού κλάδου απαιτεί ποιότητα και ασφάλεια προιόντος ,δυνατότητα μεγάλου όγκου παραγωγής σε σύντομο χρονικό διάστημα και φυσικά συνέπια.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Διαρκώς εξελισσόμαστε σε νέα μηχανήματα

Για την ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουμε και των διαδικασιών που εφαρμόζουμε η εταιρία μας έχει πιστιποιηθεί με ISO και CE διατηρώντας πάντοτε τα αυστηρά κριτήρια συνέπειας και αξιοπιστίας προς τους πελάτες μας.

Είμαστε σε θέση να κατασκευάζουμε ειδικά προϊόντα κατόπιν αιτήματος των πελατών μας.

elGreek
Μετάβαση στο περιεχόμενο